Tűzpiros játékmobil

Posted by Réka | Posted in Aktuális | Posted on 04-07-2011

6

Véleményeteket várjuk!

Tűzpiros Játékmobil a Városligetben

Az Elevenpark már régóta elkötelezett támogatója gyerekeket felkaroló szociális szervezeteknek, mint pl. az SOS Gyermekfalu és Gyermekmentő Szolgálat. Szeretnénk, ha a városi gyerekek is egészségesen nőnének fel, és azoknak a gyerekeknek is lehetősége lenne mozogni és játszani, akiknek erre nincs pénze. Ezért is hívtuk életre az Elevenpark Tűzpiros Játékmobilt. Tele van játékkal, mi kipakolunk, ti játszhattok 🙂

Javaslataitokat várjuk: Merre menjünk a Tűzpiros Játékmobillal, ahol sok rászoruló gyerek van?  Jó időben, hétvégéken szeretnénk menni az általatok javasolt helyekre, játszóterekre. Várjuk a javaslatokat! A konkrét időpontokat és helyeket a honlapunkon és a facebookon olvashatjátok hamarosan.

Tehát: írjatok!

üdv

Réka

Mivel sajnos eddig mindig esett az eső vagy fújt a szél, nem tudtunk egy tervezett időpontban sem elindulni. De talán most sikerül! : augusztus 5-én pénteken, 10-16 óra, 11.ker, Feneketlen tó melletti játszótér. Közös játék és ajándékok. Gyertek!

 

Tűzpiros Játékmobil

válasz 6 hozzászólás

Kedves Réka!

Szerintem jó volna, ha kisebb településekre is el tudnátok látogatni, mert ott sokkal kevesebb lehetőség van ilyen csoda dolgokkal találkozni! A városokban most már sok, nagyon jó játszótér van, ilyenekkel a falusi gyerekek ókor sem találkoznak.
Tehát javaslatom: Szákszendi Kiskuckó Óvoda(Komárom-Esztergom)

Üdvözlettel:
dr. Ór Amarilla

Kedves Amarilla!

Először megpróbálunk a rászorultabb városi gyerekeknek kis örömet okozni (kicsit megmozgatni és szocializálni őket), és igyekszünk utána eljönni hozzátok is. Ahogy elindul az ovi szeptembertől -és reméljük, hogy jobb idő lesz, hogy jönni tudjunk…- jelentkezünk!
Addig is szép nyarat nektek,
üdv
Réka

Kedves Réka!

Szerintem a VIII.kerületbe is jó lenne ha el jönnétek.

Vagy az óvodákba, vagy valamelyik nagyobb játszótérre. Esetleg Corvin bevásárló központba, Népligetbe.

Üdvözlettel :

Dobos Csilla

Kedves Csilla!

Igyekszünk jönni oda is:)
Nézd a naptárat, és ott láthatod épp hová megyünk.

üdv,
Réka

Szervusztok!
Nem rég költöztem a budapesti 18. kerületbe nagyon sok gyereket,családot látok akik biztos nem jutnak el az Elevenparkba,de még a belváros is fényévekre van tőlük.
Ha létezik még ez a jótékony szolgáltatásotok(2011-es üzenet váltásokat látok) javasolnám a 18.kerületi Kossuth teret vagy környékét,esetleg az Europarkot a Határ uti Metró megálónál.
S végezetül egy apróság amin érdemes elgondolkodni.
Magyarországon nem mindenki tudja értelmezni az angol mondatokat még az egyszerűbbeket sem.A Magyar meg felelő mellett elég lenne záró jelben írni angolul.Angol szociálisan rászorult úgy sem fog ide jönni hozzánk!
Nem rég jártunk a családdal nálatok az Elevenparkban.
Szuper volt alig tudtuk a gyerekeket haza terelni az egész napos tombolása után este.
Köszönjük a lehetőséget!Szerintem elösször de nem utoljára voltunk a parkban.
Köszi a lehetőséget!Sziasztok Zoli

Kedves Zoli! Nagyon szépen köszönjük bejegyzésed! Jelenleg a hideg időben nincs szezonja ennek a szolgáltatásnak, amennyiben tavasszal újra útnak indul a mobil, mindenképpen jelezni fogjuk a kollégáknak javaslatod! Boldog Karácsonyt kívánunk Neked!

válasz