Rólunk mondták Elevenpark játszóház

Őszi Move Your Team csapatépítések és Felnőtt JátszóPartik

Kedves Elevenpark!

Kérted, hogy jelezzek vissza a pénteki programról.

Végigkérdeztem a bandát, hát el vannak ájulva az Eleven Parktól! :) 

Többen tervezik, hogy vissza fognak menni még egy kicsit játszani,

mert ennyi nem volt elég nekik. Érdekes, hogy még azok is nagyon

élvezték, akik egyébként egyáltalán nem sportolnak semmit - sőt,

az izomláz ellenére ők is nagyon dicsérték a helyet!

Nem bántuk meg, hogy benneteket választottunk! :)

Nekem személy szerint az akadálypálya tetszett a legjobban,

és örülök, hogy a falmászást is sikerült kipróbálni.

Csatolok még néhány véleményt:

"Meg kell hagyni,kimozdított 1-2 feladat a komfortzónából, és jól el is fáradtam, de elég szuper volt. :)" "Még nem voltam az Elevenparkban,

viszont szívesen visszamennék => már nézegettem is,

hogy vannak kifejezetten felnőtteknek fenntartott időpontok.

"A szabadulószoba sem volt rossz,

de én egyértelműen a Játszóházat ismételném meg,

igaziból bármikor jól jöhet a teljes kikapcsolódáshoz. :)"

"Elevenpark: szerintem jók volt a feladatok,

a vezetők is, szóval a program szuper volt,

egyedül a pizza volt kicsit kevéske is,

meg nagyon lapvékony, ropogós (legalábbis a bacon-ös, a többiről

nem tudok nyilatkozni)." "nagyon szuper volt,

gyermeki énem újra életre kelt :D"

WeLoveBudapest, AndYou/&U magazin, Petőfi Tv !Hajrá Elevenpark!

Megtiszteltetés, hogy olyan neves portál, magazin és  Tv, mint a WeLoveBudapest  az &U magazin illetve a Petőfi Televízió is meglátogattak minket, szuperül érezték magukat és ezt meg is osztották a nagyközönséggel!

Nézd meg te is a cikkeket & videókat!

welovebudapest.com/elmeny.kultura/budapesti.bakancslista.20.dolog.amit.csinalj.a.nyaron

welovebudapest.com/elmeny.kultura/ahol.ujra.gyerek.lehet.minden.felnott.jatszoparty.az.elevenparkban

welovebudapest.com/elmeny.kultura/helyek.ahova.minden.gyereknek.el.kell.latogatni

welovebudapest.com/budapest.nevezetessegei/10.remek.gyerekprogram.budapesten

www.petofilive.hu/video/felnott-jatszohaz/

https://www.facebook.com/jatszoparty/photos/a.525965494257341.1073741830.522083214645569/553636524823571/?type=3&theater

We Love Budapest

Nem tudtuk megállni, hogy a 10-es listához ne adjunk egy 11. programot is. Íme néhány ok, amiért a gyerekek biztosan imádni fogják az Elevenparkot: mászótorony, bungee-trambulin, kötélpark, buborékhegy, óriáskrokodil és óriáscsúszda. Egy gyerek sem szívesen hagyja el ezt a színes meseországot, ám amikor mégis eljön a indulás ideje, az egész napos ugrálásban és sikoltozásban elfáradt csemeték garantáltan végig fogják aludni a hazafelé vezető utat.

Oláh Éva, Tiszapüspöki

"Annyira jól éreztük magunkat. Valóban remek, ennek a korosztálynak megfelelő játékaik vannak, jól tudtunk gazdálkodni a zsetonokkal, és az ellátás is príma volt. Számításaim szerint legalább 20 db hajcsatot söpörtek össze utánunk. :-) 

A becsomagolt tortát ma fogjuk még elfogyasztani tízórai után. 

Köszönöm az együttműködést!

Oláh Éva" 2015.04.25.

We Love Budapest

http://welovebudapest.com/budapest.and.hungary/have.fun.10.great.activities.for.children.in.budapest

We couldn't resist adding an 11th suggestion to our list of 10. Here are just a few reasons children will love Elevenpark: a climbing tower, bungee trampoline, rope park, bubble hill, giant crocodile and a huge slide. Kids simply don’t want to leave this colourful wonderland and when they do, they’re so tired from all the jumping and squealing, they sleep all the way home.  

 

 

Noémi Mayer-Kemény

Sokszor voltunk már, és mindig nagyon jól éreztük magunkat. Minden kisgyermekes családnak ajánlani tudom!!!

2014.12.

Anda Gabi

Először játszani voltunk, barátokkal, majd szülinapi bulin meghívottként, idén mi is itt ünnepeltük a lányom 10. szülinapját, az osztállyal többször voltak a gyerekek, részt vettünk a Tini-Party-n, mindenkinek csak ajánlani tudom! A szervezett programon apró ajándékokkal kedveskedtek a résztvevő gyerekeknek, korosztálytól függetlenül mindenki nagyon élvezte az estét. Korrektek, rugalmasak, kedvesek, segítőkészek. Hajrá Elevenpark! :)

2014.

Csoport látogatása

Meg szeretném köszönni Önöknek a lehetőséget, hogy eljöhettünk az Elevenparkba.
Reméltem, hogy emlékezetes és vidám délutánunk lesz, de ez sokkal több volt annál!
Soha nem láttam még a srácok többségét ilyen felszabadultan és fülig érő szájjal, boldogan játszani. Nem csak a gyerekeknek, hanem nekünk felnőtteknek is csodás és felejthetetlen élmény marad.
Hála és köszönet érte!!! :-)

Támasz-Pont Alapítvány

Az idesüss oldalról

"Ide gyakran vissza térünk."

"Legelőször egy óvodai kirándulás alkalmával jártunk itt, a kislányom rögtön megszerette a helyet. Azóta többször visszatértünk."

"Az Elevenpark a vidámparktól sokkal jobb!"

"Egy hely ahol végre lefáradt a gyerek!"

"Imádjuk! Nem csak a gyerekek, hanem még mi is jól éreztük magunkat a Férjemmel. 4-5 alkalommal voltunk eddig. Idén télen is tervezzük, hogy megyünk!"

"Nagyon jó hely, repült az idő amíg ott voltunk."

idesuss.hu/esemeny/elevenpark-118

Gabi-bababarát helyek!

Az Újbuda Centerben található Elevenpark Játszóház gyermekeim kedvence, ha csak kimondom ezt a szót, máris extázisba jönnek!
Hatalmas alapterületen rengetegféle játszási, mászási, kerekezési, szaladgálási, ugrálási, autókázási, csúszdázási, stb. lehetőséggel rendelkezik.
Különböző korosztályú gyermekek szórakozását biztosítja a hely, így mindhárom lurkóm megtalálja itt a neki való játékokat, még a legkisebb is.
Babakocsival, lift segítségével könnyen megközelíthető akadálymentesen a játszó és természetesen van külön pelenkázó helység és a szoptatás is megoldható. De, ha már ülve eszik a csöppség, akkor találsz neki etetőszéket is, illetve bébiételt az étteremben.
A játszóházi dolgozók nagyon kedvesek és segítőkészek.
Az elmúlt pár hónapban a fiam három kis ovis barátjának is itt tartották meg a születésnapját, amire mi is meg voltunk hívva és mind nagyon jól sikerült, remek volt a hangulat. Minden nagyon ízlett a gyerkőcöknek és estére jól elfáradtak az aktív játékban.
A teljesség igénye nélkül néhány példa arra, mire is számíthattok itt: babasarok, trambulin, kalandpálya, F1-es autók, krokodil, buborékhegy, csocsó, léghoki, mászófal, csúszdák, tekerős járgányok, stb.
Ajánlom, hogy legalább egyszer, bárhol laktok is, gyertek el, és próbáljátok ki ezt a szuper fedett játszóteret, pompás, egész napos családi program és nem csak a gyerekeket, de a szülőket is megmozgatja!

ajánlotta: Molnár-Szabó Beáta ezen az oldalon

 

A 2012-es e-twinning győztesei az Elevenpark játszóházban

A 2012. évi eTwinning Magyarország versenyt követően résztvevő diákok egy napra birtokba vehették a budapesti Elevenpark Játszóházat.

Az Elevenparkban a játéké volt a főszerep. Volt, aki mászva, ......és volt, aki ugrálva szórakozott. Aztán kis pihenő következett, majd folytatódhatott a móka. Tanárok és diákok együtt játszottak az Elevenparkban. A bátrabbak kipróbálták az extrém játékokat. Volt, aki a csúszdát vette birtokba. A csocsóasztal sem maradt érintetlen. A csillámtetoválás szinte mindenkit megihletett... A kézműves foglalkozás is lekötötte a gyerekeket. A játszóház területén a közlekedést járgányok segítették. Mikor elég volt a játékból, következhetett az ebéd.

 

 

Kiscsigák az Elevenparkban

Elevenpark Játszóparkban volt ám minden fantasztikus, elképesztő és fenomenális!

Hogy miket csináltunk? Ugráltunk, másztunk, görögtünk, bicikliztünk (még Iza és Balu anyukája Hajni és Bea is, pedig ők már nagy lányok ám!). Másztunk a krokodilba és kiestünk belőle, dodzsemeztünk érmével, csúsztunk csúszdán, trambulinon ugráltunk, lovagoltunk elefánton, estünk és keltünk, néztünk és vigyorogtunk, ettünk és ittunk, beszélgettünk, majd újra másztunk, és kapaszkodtunk. Amikor már nagyon kifárasztottuk a kísérő felnőtteket, akkor lepihentünk a nagy babzsák ágyakra, hogy tíz perc elteltével, ugyanúgy ugrizzunk, mint addig. Nagyon jó nap volt, igazi csigáknak való szabadnap. Nézzétek meg a fényképeket és irigykedjetek!

gezenguzovi.hu/csigaelet/

 

Az Elevenpark támogatja a gyerekeket

Március minden hétfőjén a gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyerekek ingyen látogathatják a Parkot:

budapest.hu/Lapok/M%C3%A1rciusi-programsorozat-a-gyermekv%C3%A9delmi-gondoskod%C3%A1sban-%C3%A9l%C5%91-gyerekeknek.aspx

Ehhez kapcsolódó első kedves vélemény:

Kedves Elevenpark!

A játszóházban részt vevő családok, gyermekek nevében köszönjük ezt a fantasztikus programlehetőséget. Sajnos többen,-a feliratkozás ellenére- nem jutottak el, de aki ott volt, nagyon jól érezte magát. A gyerekek most voltak első alkalommal az Elevenparkban, és mindannyian nagyon élvezték.
Remélem a továbbiakban is tudunk majd a felkínált lehetőséggel élni.
További szép hetet kívánok!
Üdvözlettel: Gerzsenyi Andrea

Osztálykirándulás

Tegnap rendkívüli élményben volt részünk az Elevenparkban. 93 pilisborosjenői gyerek nevében küldöm köszönetemet, és egyben gratulációmat. Biztosan visszatérő iskola leszünk. Üdvözlettel: Dienes Dóra

Egy szülinapos

Sziasztok!
Én Jázmin lányom nevében írok nektek. Tegnap ünnepeltük a 6-dik szülinapját az Elevenpark játszóházban. Köszönünk szépen mindent Beának és a konyhán dolgozó fiúnak, jó munkát végeztek, mindenki nagyon kedves és segítőkész volt. Ajánlom mindenkinek, hogy itt tartsa a gyermeke szülcsinapját.
Üdv minden elevenparkos dolgozónak, köszönjük!
Üdv Jázmin

Elevenpark Céges Mikulás Rendezvény

"Ma tartotta férjem cége az ITSH a dolgozóinak, vagyis pontosabban azok gyerekeinek a Mikulás party-t az Elevenparkban. A rendezvényen szuper jól éreztük magunkat, őszintén szólva nem is gondoltam, hogy ennyire jó hely ez az Elevenpark. 4000 m2 játék, ahol minden korosztály megtalálja a magának valót. Van rengeteg jobbnál jobb ugráló, trambulin, mászófal, gokart, babysarok, hogy csak egy néhányat soroljak. Alább egy link, ha kíváncsiak vagytok rá. Én azt mondom, hogy nagyon megéri az árát." davidbogyo.blogspot.hu/2011/12/mikulasparty-elevenpark.html

Mikulás az Elevenparkban

December 5-én reggel sok-sok óvodás gyermek gyülekezett az újszászi vasútállomáson. Budapestre indultunk kirándulni egy 4000 m2-es gyermekszórakoztató központba, az „Elevenparkba”. Ez az óriási játszóház számtalan fantasztikus játékkal várja a kis, örökmozgó látogatóit.

Az indulás napján a vasútállomáson több mint 170-en vártuk, hogy felszállhassunk az előre lefoglalt vasúti kocsikba. Sok gyermek most utazott először vonaton. A gyerekek már ekkor nagyon élvezték a kirándulást. Mire a tízórai elfogyott, már meg is érkeztünk Budapestre. A Keleti pályaudvaron a BKV autóbusza várt ránk, hogy elvigyen minket Budára, az Új Buda Centerbe. A gyerekek kíváncsian nézték az ablakból a szép épületeket, a hidakat, a Dunát és a nagyvárosi nyüzsgést.

Végre megérkeztünk a várva várt játszóházba. Leírni sem lehet azt az örömöt, melyet a gyermekszemek tükröztek, amikor az öltözőből kilépve meglátták, hogy mennyi fantasztikus játék vár arra, hogy birtokba vegyék őket. Óriási csúszdák, ugrálók, trambulinok, száraz bobok, elektromos autók és motorok, valamint sok-sok egyéb játék várta az ovisokat.

Hamarosan a jó öreg Mikulás is megérkezett, hogy csoportonként megajándékozza a gyermekeket. Minden csoport verssel, dallal köszöntötte őt, majd megkapták a várva várt mikuláscsomagot.

Ebéd után is folytatódott a felhőtlen játék. Ekkor már gyermekek, felnőttek, szülők, óvó nénik, daduska nénik együtt ugráltak, csúszdáztak, vagy éppen fáradtan pihentek az óriási babzsákon. Amerre néztünk, mindenhonnan csillogó, boldog szempárok néztek vissza ránk, s önfeledt kacagás töltötte be a hatalmas „játék országot”.

Kissé elcsigázottan indultunk vissza a vasútállomásra, de a vonaton elszállt a fáradtság, vidám gyermekzsivaj nyomta el a vonat zakatolását. Csodálatos élményekkel gazdagodva érkeztünk haza.

Köszönjük azoknak a szülőknek, nagyszülőknek, akik elkísértek bennünket, hogy közreműködésükkel segítettek abban, hogy ez a kirándulás felejthetetlen legyen a gyermekeknek. Számunkra kedves emlék marad, hogy a program szervezése során rendkívül segítőkész emberekkel találkoztunk. Zádor Krisztina, az Elevenpark csoport és program szervezője is számtalan jó tanács mellett nagy segítségünkre volt. Köszönjük, s legközelebb is bizalommal fordulunk hozzájuk.

Szilvási Mónika óvodapedagógus

http://www.blogkatalogus.net

"2011 első programjaként a híres Elevenparkot vettük célba...sportos, vagány hely...Nagy pozitívum, hogy ez a nagy játszótér, a játékos kedvű szülők paradicsoma!...Összességében jó kis helynek találtuk az Elevenparkot, a gyerekek nagyon jól érezték magukat és őszintén szólva én is nagyon jót játszottam.
A park játékai ráadásul fejlesztik a kicsik ügyességét, a leglustább gyerekeket is mozgásra késztetik az ott lévő nagy,színes, mókára csábító játékok."

Tollár Mónika

Most jöttünk haza az játszóházból, ahol életünkben először jártunk. Csodálatos élmény volt, a gyerek pedig kinyúlva alszik az ágyban! Fantasztikus ajándék, hogy a szülők is használhatják a játékokat! Büszke vagyok kis hazánkra, hogy van egy ilyen helyünk! :o)

elevenpark facebook

 

Balogh Kata

Kedves Elevenpark játszóház,

tegnapi napon Önöknél tartottuk Franciska lányunk szülinapját, mely remekül sikerült.

Többször jártunk már Önök játszóházában, így a tágas, nagyon bőségesen kialakított játékkínálatot már ismertük, ezért is esett az elevenparkra a választásunk. Ez alakalommal viszont kollégáik kedvessége, rugalmassága és az általuk nyújtott tökéletes szolgáltatás ejtett minket ámultba.

Külön kiemelném Saci kolléganőjüket, aki a születésnapi buli délutánjának folyamán a gondunkat viselte. Előzékeny, udvarias, mosolygós, mindenre gondol, tényleg külön dicséretet érdemel.

Köszönjük szépen a remek délutánt a játszóházban!

Elevenpark jatszohaz Angelina Jolie

Angelina Jolie

Thank you Elevenpark. 2011

Brad Pitt

"Köszönjük az Elevenpark játszóház csapatának, hogy zavartalanul játszhattunk parkban! Nagyon jól éreztük magunkat és a gumicukor is finom volt!" 2010.

http://www.gezenguzok.hu/hirek/507-elevenpark

2011. március 17. csütörtök

Hajdu Ágnes

Kedves Elevenpark!
Nagyon köszönjük, óriási sikere volt a játszóházban nálatok töltött napnak!
A gyerekek sorban hívtak fel, mennyire élvezték.
Az egyik kis autista gyerekünk még este is szorongatta az ismertetőt, azzal akart aludni:)
Szóval nagyon nagy örömet szereztetek:)

http://bogarlili.blogspot.com

Elevenpark játszóház

A hét elejéhez méltó lett a befejezés :) Andi telefonált, nem e kísérjük el Őket az játszóházba... rövid gondolkodás után igent mondtam... Ahogy beértünk Lilit alig lehetett visszafogni, s bizony alaposan kitombolták magukat. Mind a 6 ugrálót, 2 mókusketrecet, 3féle trambulint és az összes biciklitípust kipróbálták. Felvedelték a féljátszóház fél büféjét, s végül totál fáradtan 4 előtt szedelőcködni kezdtünk. :) Sosem tudjuk meghálálni Andiéknak :) (bár így is bőven hagytunk ott zsetonravalót... a jóért áldozni kell ugye ;))

http://malibaby.freeblog.hu

néhány napja olvastam Nikinél, hogy voltak a nemrég nyílt Elevenpark játszóházban, ami 4000 négyzetméter nagyságú, soksok játékkal, tetszett is nekik, szóval gondoltam mi is leteszteljük gyorsan:) Nem csalódtunk, mert tényleg mindkét gyerkőc szuperjól érezte magát, sőt még nekem is jutott az élvezetekből, amikor a trambulinon kicsit belelendültem az ugrabugrálásba:)) Közel 3 órát játszottunk, a nagy még maradt volna, a kicsi viszont már nyűgi volt, így hazafelé vettük az irányt, de persze már az ajtón kijövet meg kellett ígérnünk, hogy hamarosan újra elmegyünk:))

Szabadidő Magazin

Az Elevenpark beltéri játszótér árvízkárosult gyerekeket hívott meg.

Július 26-án és 27-én az árvízkárosult területről fogadnak nyolcvan gyereket az Elevenpark játszóházba. Két csoportnyi, egyenként 40-40 főnyi gyermeket hívott meg az ÚjBudaCenterben lévő Elevenpark az árvíz által leginkább sújtott településekből, Felsőzsolcáról és Edelényből. Füleki Tímea, az edelényi Szociális Szolgáltató Központ (SzSzK) vezetője és Jávorszki Klára, a felsőzsolcai Polgármesteri Hivatal adományokkal foglalkozó felelős munkatársa meglepetten, de nagy örömmel fogadták a Park felajánlását: „Nagyon örültünk az ajándéknak, ami éppen most, legjobbkor, a szünidőben érkezett. Fontos az árvíz sújtotta területen élő gyerekeknek számára is, hogy mindennapjaikból, melyek az utóbbi időben csak gonddal és bánattal teltek, kicsit kizökkenjenek. Erre pont jókor érkezett az játszóház meghívása.“

http://vargagyerekek.blogspot.com

Délután pedig végre valahára eljutottunk az Elevenparkba, amivel már hetek óta szemezgettünk:-) A gyerekek élvezték a játszóházat, teljesen leizzadtak,elfáradtak, Petyánál ez a kroki vitte a prímet. A gyerekek belekapaszkodtak,majd a pofája felemelkedett és szinte becsukódott, aztán pár másodperc múlva újból leengedett..IMÁDTÁK:-) Mindenkinek tiszta szívből ajánlom. Mi röpke 3 órát töltöttünk ott és sok anyukával ellentétben, akik tudtak cseverészni ( én is szívesen tettem volna )..mi Apával végig csúsztuk-másztuk az egészet. Így mi is hullafáradtak vagyunk:-) Peti annyira kész volt a végén, hogy nem is ellenkezett különösebben, amikor távozni készültünk a játszóházból. Jó kis hely.-)

Mesevár Óvoda

Kirándulás Elevenpark játszóházba

Június 1-én kirándulni voltunk Budapesten az Elevenpark játszóházban, ami egy 4000 négyzetméteres fedett játszótér....

http://tasivi.freeblog.hu

http://www.lazulj.com

http://indafoto.hu/dudasbela

Mint aki jól végezte dolgát!

4kerMami

Kis kiruccanás - Elevenpark játszóház

2010.06.11. 08:13 ujpestimami

Attól eltekintve, hogy a hely a város másik végén van, úgy érzem, mégis bőven megéri elmenni. 700 forintért akár egész nap a játszóházban lehetünk, akkora játszórész van elkerítve a kicsi gyerekeknek, hogy akár negyvenen is beleférnek. Se Újpesten, se a közelben nem ismerek hasonló méretű és felszereltségű játszóházat. A parkhoz tartozik egy étterem, ajándékbolt, lehet kapni hűtött és melegített üdítőt , van egy nagy öltözőjük szekrényekkel, és nem utolsó sorban normális vécé, pelenkázó és szoptató helyiséggel.

National Geographic Kids Online

Origo

Gyereknap rossz időben

Rendező: Elevenpark játszóház
Helyszín: Új Buda Center XI., Hengermalom út 19-21. 2. emelet
Időpont: 2010. május 28-30.
Belépő: gyerekeknek 1800 Ft, felnőtt 1000Ft

Az Elevenpark az ország legnagyobb játszóháza: körülbelül 4000 négyzetméteren várja a gyerekeket az ugrálóvár, gokartpálya, óriáscsúszda, mászótorony, trambulin és még ezerféle játék. Ide borongós időben érdemes jönni leginkább, mivel a helyszín fedett, esőben sem ázunk meg.

Extrák: sportfoglalkozások, ügyességi versenyek, kézműves foglalkozások, arcfestés, mesesarok, Napvirág együttes és Vipo kutya.

http://indafoto.hu/dudasbela

http://picasaweb.google.hu/csocsi1969

http://www.okosanyu.hu

http://elevenpark.pergab.fotoalbum2.hu

Belvárosi Játékóvoda

Nők Lapja Cafe - Fórum

Berényi Timi (Rada Klaudia):

"Nagyon fantasztikus ez a hely,nagyon jó ugrálóvár van és a dodgem is jó.Az volt a legjobb,de a többi játék is nagyon szuper.Ma voltam itt először,de nem utoljára.Nagyon klassz volt a mászótorony is,főleg a csúszdák.A trambulin is nagyon tuti,imádtam ott a magasban!"

Suli Háló - Siemens Kutatódoboz – Felfedező lehetsz!

"... A Siemens Kutatódoboz programjához számos partner csatlakozott, akik osztoznak a természettudományok népszerűsítéséért tett erőfeszítésekben, ajándékokkal, ismeretterjesztő anyagokkal és kiadványokkal ajándékozzák meg a kicsiket, biztatásként, jutalomként és további információ, ismeretbővítés okán.

Partnereink: ...,Elevenpark Játszóház – Új Buda Center,..."

Lánchíd Rádió

"... az Elevenpark nem egy játszóház, hanem egy Amerikából indult és Nyugat-Európában is népszerű koncepció, aminek célja, hogy a családok együtt töltsék szabadidejüket és jól érezzék magukat ..."

Kótyomfitty

"Gondolom mostanra már jó sokan megnéztétek a honlapot, és megvannak az elhatározások, hogy ki mikor megy."

lazulj.com

"Jót lazult apa1111 és a fotókon szereplők, kedvet kaptunk mi is! És te, kedves olvasó?"

Malacblog

"... Nem csalódtunk a játszóházban, mert tényleg mindkét gyerkőc szuperjól érezte magát, sőt még nekem is jutott az élvezetekből, amikor a trambulinon kicsit belelendültem az ugrabugrálásba:)) ..."

Lányi Gabriella Katalin

„Hát ez tök jó buli volt - egy 14 hónapossal is! :)“

elevenpark facebook

Hétszínvirág Hírmondó- Elevenpark játszóházban voltunk!

"A Hétszínvirág Óvoda alkalmazotti közössége és gyermekei, köszönetet szeretnénk mondani a Piliscsabai Hétszínvirág Óvoda Alapítvány kuratóriumának, valamint az Elevenpark tulajdonosának, Kovács Rékának, hogy általuk óvodásainkkal eljuthattunk az ElevenPark 4000 m2-es mozgóparadicsomába!... Szeretnénk minden hónapban egyszer eljutni a jövőben ebbe a mozgó centrumba, mely változatos, sokoldalú élményszerzésre, szabad ugyanakkor nagyon fejlesztő mozgásra, felhőtlen játékra, jókedvre ad lehetőséget."

http://www.piliscentrum.hu/?lap=/hirek_irasok/cikk_sablon.php&cimfajl=hetszinvirag-hirmondo--eleven-parkban-voltunk

 

A Batthyányi Ilona Általános Iskola 2.c osztályának képei

http://www.cinkotasuli.eoldal.hu/fenykepek/elevenpark-2011.05.16./

 

JátszóParty laserpark budapest move your team kids klub - együtt értetek teo berki

Partnereink:

rauch PIATNIK t-com dm ikea picurradio burger king sixt borealis gyereksziget Metro Gyermekmentő SOS Gyermekfalu